Menukaart
Lunchkaart
Fine Dining Lunch |
||||||||||
2-gangenmenu met koffie naar keuze met friandises Met bijpassend wijnarrangement 25,5 | bob arrangement 15,75 |
35.00 | |||||||||
3-gangenmenu Met bijpassend wijnarrangement 25.50 | bob 15.75 |
45,00 | |||||||||
Brood enzo |
||||||||||
12 uurtje / gebakken ei / kroket / soep / salade |
16,50 |
|||||||||
Rundercarpaccio / Pesto / parmezaanse kaas / gerookte amandel |
14,50 |
|||||||||
Uitsmijter / ham / kaas / spek / groenten | 13,50 | |||||||||
Twee garnalenkroketten | 14,50 | |||||||||
Twee Bourgondische kroketten | 11 | |||||||||
Salades |
||||||||||
Caesar salade / cajun kip / roma sla / ei / knoflookdressing / parmezaanse kaas |
16,50 | |||||||||
Rundercarpaccio / truffelmayonaise / Parmezaanse kaas / gerookte amandel |
17,00 | |||||||||
Niçoise salade / tonijn / haricots verts / gepocheerd ei |
18,00 | |||||||||
Vegetarische salade / wisselende salade met siezoensgebonden ingrediënten |
15,00 | |||||||||
Soep |
||||||||||
Gazpacho / bleekselderij / kruidenolie |
9,50 |
|||||||||
Warm |
||||||||||
Tournedos / jus van truffel / seizoensgroenten supplement: gebakken eendenlever 9,5 |
36,00 |
|||||||||
Zoet |
||||||||||
Dessert van de chef / verrassingsdessert | 12,50 | |||||||||
Coupe aardbei / aardbei / vanillie / slagroom | 8,50 | |||||||||
Kaasplankje / 4 kazen met garnituren | 17,00 | |||||||||
Friandises / koffie naar keuze of verse thee | 8,00 | |||||||||
Voor meer informatie over allergenen kunt u terecht bij uw gastheer of gastvrouw. Zij zullen in overleg met de chef uw menu of gerecht aanpassen naar uw wensen. |
Dinerkaart
We houden rekening met uw allergieën en dieetwensen, in overleg met uw gastheer of gastvrouw bespreken we de mogelijkheden. | |
Pré Entrées |
|
Broodplankje • met huisgemaakte dips |
6,00 |
Oesters - zeeuwse creuses oosters gemarineerd |
4.00 p.s. 4.50 p.s |
Iberico Pata Negra • 80 gram | 17,00 |
Fine Dining Menu |
|
3 - Gangenmenu Fine Dining |
45,00 |
bijpassend wijnarrangement 25,50 / bob arrangement 15,75 |
|
4 - Gangenmenu Fine Dining |
55,00 |
bijpassend wijnarrangement 34 / bob arrangement 21 |
|
5 - Gangenmenu Fine Dining |
65,00 |
Bijpassend wijnarrangement 42.50/ bob arrangement 26.25 |
|
*Het dessert kan ook vervangen worden door een kaasplankje tegen een meerprijs van 8,50 Kaasplankje extra gang 17 |
|
5 - Gangen All-In | 110,00 |
Avondvullend diner, broodplankje, 5-gangenmenu, wijnarrangement en aansluitend koffie of thee naar keuze met friandises | |
|
|
Entrées |
|
Tonijn • avocado • radijs • furikake • citrus vinaigrette | 13,50 |
Rundercarpaccio • truffelmayonaise • Parmezaanse kaas • gerookte amandel | 17,00 |
Gazpacho • bleekselderij • tomaat • kruidenolie | 9,50 |
Salades |
|
Niçoise • tonijn • haricots verts • gepocheerd ei | 18,00 |
Caeser • ansjovis • little gem • gepocheerd ei • Parmezaanse kaas | 16,50 |
Hoofdgerechten |
|
Kalfssukade • chorizo • jonge wortel • meloeskes • jus de veau |
28,50 |
Tournedos • seizoensgroente • jus van truffel supplement eendenlever |
36,00 9,50 |
Kabeljauw • Hollandse garnalen • prei • beurre blanc | 27,50 |
Tomatenbulgur • gemarineerde feta • courgette • kruidenolie |
22,50 |
Desserts |
|
Dessert van de chef • verrassingsdessert | 12,50 |
Coupe aardbei • aardbei • vanille • slagroom | 8,50 |
Kaasplankje • 4 kazen • bijpassende garnituren | 17,00 |
Friandises met koffie/thee naar keuze | 8,00 |
Wijnkaart
Mousserend |
||
Dom Potier, Cava Brut |
€6,50 / €35 |
|
Masi Moxxé | €65 | |
Moët & Chandon ICE Imperial | €150 | |
Ruinart Blanc De Blancs | €180 | |
Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut | €185 | |
Witte wijn |
||
Santa Alvara Chardonnay Reserva | €5,95 / €30 | |
Santa Alvara Sauvignon Blanc Reserva | €5,95 / €30 | |
Masi Pinot Grigio | €6,95 / €35 | |
Beronia Verdejo | €7,50 / €38 | |
Boschendal 1685 Chardonnay | €50 | |
Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée | €50 | |
Chateau Ste. Michelle Chardonnay | €60 | |
Antinori Bramito della Sala | €70 | |
Rode wijn |
||
Santa Alvara Merlot Reserva | €5,50 / €28 | |
Santa Alvara Cabernet Sauvignon Reserva | €5,95 / €30 | |
João Portugal Ramos Marquês de Borba Tinto | €38 | |
Finca Constancia Selección | €50 | |
Beronia Rioja Crianza Edición Limitada | €50 | |
Norton Malbec Reserva | €55 | |
Rosé wijnen |
||
Fratelli Zuliani Pinot Grigio Blush | €5,95 / €30 | |
Roseline Prestige | €9,50 / €55 | |
Domaines Ott | €95 | |
Zondag kaart
FINGERFOOD & BITES |
||
Borrel |
|
|
Broodplankje • diverse dips |
€6,00 |
|
Oesters | €4,00 p.s. | |
Pata Negra • 80 gram | ||
Bourgondische kalfsbitterballen • 8 stuks |
€10,00 |
|
Borrelplank QB • 2 personen |
€12,00 | |
|
||
Soep |
||
Gazpacho • bleekselderij • tomaat • kruidenolie | €9,5 | |
|
||
Salade | ||
Rundercarpaccio • truffelmayonaise • Parmezaanse kaas |
€17,00 | |
|
||
Brood enzo | ||
Rundercarpaccio • truffelmayonaise • Parmezaanse kaas | €14,50 | |
12 uurtje • broodje ham/ kaas • kroket • soepje | €16,50 | |
|
€11,00 | |
Twee garnalenkroketten | €14,50 | |
Uitsmijter 2 eieren | €6 | |
Uitsmijter 3 eieren | €7 | |
Extra: kaas €2, ham €2, spek €2 | ||
Zoet | ||
Appeltaart met slagroom | €5 | |
Coupe aardbei | €8,50 |